Autorijles Aalten


Verkeersschool Jos Vreeman bestaat al 24 jaar en is bekend geworden in de regio met spoedopleiding auto en motor. Dit eerste kan al bij ons in 8 dagen. Jos Vreeman is groot geworden door klein te blijven. Jos Vreeman verzorgt dan ook alles van A tot Z helemaal zelf. Hij kent zijn eigen organisatie dan ook het beste. Dit is voor de leerlingen wel zo prettig nooit van instructeur te wisselen, maar altijd de zelfde te hebben. Ook de theorie wordt door Jos Vreeman verzorgd en hij verzorgt testen via internet om te kijken of je de kennis beheerst.

U hebt ons vast wel ééns gezien, een moderne lesauto van het type Mercedes. Waarvan de stoelen zitten als fauteuils en waar je wordt omringd met luxe. Spreekt dit je ook aan? Dan kies je voor Jos Vreeman. Een verkeersschool met ster maar zonder sterallures!

Bij het volgen van een reguliere opleiding volg je 1 a 2 keer per week rijles. Je wordt hiervoor opgehaald en thuisgebracht. Een vol uur duurt bij ons 60 minuten. Ook is het mogelijk om 2 uur achter elkaar te rijden. Zo zit je nooit met een mede leerling in de auto die je dan eerst naar huis moet brengen. Tevens biedt 2 uur autorijden ook de mogelijkheid om op autosnelwegen te rijden in de richting Arnhem.

De reguliere opleiding kan plaatsvinden van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 21.30 uur en op zaterdag van 08.00 uur t/m 17.00 uur. Wij bieden ook een spoedopleiding autorijden aan!